De Breij Evers Boon N.V.

Claude Debussylaan 15 SOM 2
1082 MC Amsterdam

Postbus 75687
1070 AR Amsterdam

T + 31 20 572 78 72
F + 31 20 572 78 70
E info@debreij.com

KvK Amsterdam:34248895

Routebeschrijving

Vanaf 4 september zijn wij gevestigd op een tijdelijke locatie: de derde verdieping van het Som2 gebouw aan de Zuidas (Claude Debussylaan 15, 1082 MC Amsterdam). Voor de routebeschrijving en de parkeermogelijkheden klik hier.

Auto:

Vanuit noordelijke richting:
Neem vanaf de A10 (ring Amsterdam) afslag S106 (Osdorpplein). Ga bij de stoplichten aan het einde van de afslag rechtsaf (Cornelis Lelylaan). Ga rechtdoor. Volg de flauwe bocht naar rechts op de Surinamestraat en sla rechtsaf naar de Amstelveenseweg. Links passeert u het Vondelpark. Sla meteen na het Vondelpark linksaf naar de Oranje Nassaulaan en neem de 1e afslag rechts de Saxen Weimarlaan op. Sla vervolgens linksaf de Sophialaan op en vervolg de route naar Prins Hendriklaan. Sla linksaf naar de Emmalaan. U rijdt deze uit (Emmalaan gaat over in het Emmaplein en vervolgens weer in de Emmalaan).
Vanaf 26 april 2017 zijn er werkzaamheden in de Koningslaan waardoor u deze straat niet met de auto in kunt. U kunt uw auto parkeren in de Emmalaan en vanaf daar te voet ons kantoor bereiken. Bij de ingang van het Vondelpark slaat u rechtsaf de Koningslaan in. Ons kantoor is het tweede kantoor aan uw rechterhand, nummer 31.

Vanuit alle richtingen:
Neem vanaf de A10 (ring Amsterdam) afslag S108 (Oud-Zuid, Olympisch Stadion). Ga bij de stoplichten onderaan de afslag rechtsaf (Amstelveenseweg). Ga rechtdoor. Links passeert u het Olympisch Stadion. U gaat met de bocht mee naar rechts. Bij de stoplichten gaat u linksaf (Amstelveenseweg). Vervolg deze weg voor ongeveer 500 meter. Neem op de rotonde de 2e afrit. U rijdt nu in de Cornelis Krusemanstraat. Vervolg deze voor ongeveer 500 meter. Ga direct nadat u het plein aan uw linkerhand heeft bereikt linksaf, en vervolg uw weg op het Valeriusplein. U blijft nu rechtdoor rijden. U passeert eerst de Koninginneweg, en vervolgt dan in de Emmalaan. U rijdt deze uit (Emmalaan gaat over in het Emmaplein en vervolgens weer in de Emmalaan).
Vanaf 26 april 2017 zijn er werkzaamheden in de Koningslaan waardoor u deze straat niet met de auto in kunt. U kunt uw auto parkeren in de Emmalaan en vanaf daar te voet ons kantoor bereiken. Bij de ingang van het Vondelpark slaat u rechtsaf de Koningslaan in. Ons kantoor is het tweede kantoor aan uw rechterhand, nummer 31.


Openbaar vervoer:

Vanaf Amsterdam CS:
Neem vanaf het Centraal Station buslijn 172 richting Amstelveen of tramlijn 2 richting Nieuw Sloten.
Voor de bus: stap uit bij halte Valeriusplein / Cornelis Krusemanstraat. Wandel via het Valeriusplein in noordelijke richting naar het Vondelpark. U steekt de Koninginneweg over, en vervolgt in de Emmalaan. U wandelt deze uit (Emmalaan gaat over in het Emmaplein en vervolgens weer in de Emmalaan). Daar (u ziet de ingang naar het Vondelpark voor u) slaat u rechtsaf de Koningslaan in. Ons kantoor is het tweede kantoor aan uw rechterhand, nummer 31.
Voor de tram: stap uit bij halte Valeriusplein / Koninginneweg. Wandel via het Valeriusplein in noordelijke richting naar het Vondelpark, en vervolg de route als hierboven beschreven.


Vanaf Amsterdam Zuid:
Neem vanaf het Station Amsterdam Zuid stadsbus 15 richting Station Sloterdijk. Stap uit bij halte Zeilstraat. Wandel via de Amstelveenseweg in noordelijke richting. Sla rechtsaf naar de Sophialaan en vervolg de route richting Prins Hendriklaan. Halverwege de Prins Hendriklaan slaat u linksaf naar het Emmaplein. U wandelt deze uit (Emmaplein gaat over in het Emmalaan).
Daar (u ziet de ingang naar het Vondelpark voor u) slaat u rechtsaf de Koningslaan in. Ons kantoor is het tweede kantoor aan uw rechterhand, nummer 31.